GRATIS online vijfdaagse 'Personal Branding en Kleur'
Leuk dat je mee wilt doen!

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de GRATIS online vijfdaagse die start op dinsdag 6 november a.s. Er volgt regelmatig een nieuwe editie, die iedere keer opnieuw de moeite waard zal zijn

Je trekt aan wat je bent

Bij Personal Branding en Kleur gaat het erom dat je gaat vinden waar je goed in bent, wat je graag doet, wat je moeteloos doet. Ik maak gebruik van kleur om dit te vinden. Kleur van binnen, kleur van buiten en kleur van de omgeving. In deze vijfdaagse leg ik je alles uit over het belang van authentiek zijn en handelen vanuit wie je bent. Je trekt hiermee aan wat je bent.

Wat kun je verwachten?

Ik vertel in elke sessie leuke wetenswaardigheden over een bepaalde kleur, waardoor je je bewust wordt van de betekenis en invloed van deze kleur. Ik laat kleuren zien in 'n filmpje en daag je uit om hiermee te experimenteren. Je zou bijvoorbeeld een geel kledingstuk kunnen dragen op de dag dat we die bespreken. Zo kun je voor jezelf nagaan wat je hiermee hebt en hoe mensen erop reageren.

Wat levert het je op?

Door bewust te spelen met kleur en kleding ga je heel veel kansen zien en creëren. Kleur kun je gebruiken voor herkenning en branding. Mensen reageren bewust en onbewust op kleur. Een kleur roept bepaalde gevoelens op, geeft een bepaalde beleving en helpt mensen bij het makkelijk onthouden van informatie.

Je zult aangenaam verrast zij... ;) Door bewust te spelen met kleur en kleding ga je heel veel kansen zien en creëren. Met meer kennis ga je voorgoed anders naar je kleding en je garderobekast kijken. Je kunt kleuren en kleding voor je laten werken!
Besloten Facebookgroep

Als je bereid bent om je bevindingen tijdens de vijfdaagse te delen, dan kan dat in onze besloten Facebookgroep. Hierdoor leer je ook veel van elkaar en het is een superleuke en gezellige club bovendien, elke keer opnieuw!

INSCHRIJVEN VOOR VIJFDAAGSE VAN 6 NOVEMBER

Hieronder kun je je makkelijk inschrijven, je ontvangt dan nog een mailtje om je aanmelding te bevestigen. Wanneer je dat hebt gedaan sta je op de deelnemerslijst voor de GRATIS online vijfdaagse Personal Branding en Kleur van 6 november 2018. Tot snel!! Lieve groet, Herma www.mooiadvies.nl

LET OP!!!

Na op de knop verzenden drukken, ontvang je een mailtje waar je je aanmelding moet bevestigen. Ik hoor soms dat je die mail niet ontvangen wordt. Het kan zijn dat deze in je SPAM filter terecht komt. Wanneer je deze inschrijving niet bevestigd ontvang ik niets en dan ontvang je helaas geen mailtjes van mij. Laat het mij weten als er onduidelijkheid is over het inschrijven!

Tot snel! Groetjes, Herma X