Eerste indruk
Leuk dat je mee wilt doen!

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de online training EERSTE INDRUK die start op maandag 11 februari 2019

Je trekt aan wat je bent

Bij de training eerste indruk van Personal Branding en Kleur gaan we kijken naar hoe je naar jezelf kijkt en hoe je overkomt op een ander. In deze training leg ik je alles uit over het belang van authentiek zijn en handelen vanuit wie je bent. Je trekt hiermee aan wat je bent.

Wat kun je verwachten?

Je krijgt maandag, woensdag en vrijdag een online les in je mailbox. Ik vertel in elke les leuke wetenswaardigheden over een bepaalde kleur, waardoor je je bewust wordt van de betekenis en invloed van deze kleur en hoe mensen erop reageren.

Wat levert het je op?

Door bewust te spelen met kleuren en vormen in kleding ga je heel veel kansen zien en creƫren. Kleur kun je gebruiken voor herkenning en branding. Mensen reageren bewust en onbewust op kleur. Een kleur roept bepaalde gevoelens op, geeft een bepaalde beleving en helpt mensen bij het makkelijk onthouden van informatie.

Besloten Facebookgroep

Je kunt je bevindingen tijdens deze training delen in onze besloten Facebookgroep. Hierdoor leer je ook veel van elkaar en het is een superleuke en gezellige club bovendien.

INSCHRIJVEN VOOR EERSTE INDRUK TRAINING die start op 11 februari 2019

Hieronder kun je je makkelijk inschrijven, je ontvangt dan nog een mailtje om je aanmelding te bevestigen. Wanneer je dat hebt gedaan sta je op de deelnemerslijst voor de EERSTE INDRUK training van Mooi Advies Personal Branding en Kleur. Ik kijk ernaar uit om je daar te ontmoeten. Groet, Herma

LET OP!!!

Na op de knop verzenden drukken, ontvang je een mailtje waar je je aanmelding moet bevestigen. Het kan zijn dat deze in je SPAM filter terecht komt. Houd ook in de gaten. Heb je vragen, dan hoor ik het graag van je.

Tot snel! Groetjes, Herma